Profil

Gelsted Tømrer/Snedker er et 20 år gammelt fima med en ejer. Vi startede i oktober 1994 med en lærling og en svend; i dag er vi mester, 4 svende og 2 lærlinge.
Vi er specialister i trætrapper og går under ingen omstændigheder på kompromis med kvaliteten i trappearbejdet – alt er lavet fra bunden ud fra specialmål, selv vores balustre er drejet af en specialist. Derudover arbejder vi meget med store byggerier af lejligheder, vi laver en del tage, udskiftning af døre/vinduer og vi renoverer ældre, private boliger.
Vi er selvfølgelig medlem af BygGaranti. Gelsted Tømrer & Snedker er for tiden inde i en rivende udvikling, og vores mål er at udvikle firmaet yderligere med visioner og faglig kompetence på linje med de bedste entreprenørfirmaer i Danmark.Vi følger med tidens trends uden at give køb på de håndværksmæssige traditioner. Vi stiller store krav til vores medarbejdere om ansvarlighed og engagement, og vi sørger for løbende videreuddannelse af vores medarbejde, så vi derigennem kan sikre kvaliteten af de produkter, vi leverer.Med disse værdier er det vores mål at skabe et produktivt samarbejde mellem parterne og sammen skabe bæredygtigt byggeri.

gelsted tømrer og snedker bil 1200x500