Vælg en side

Outline Vinduer 

Vi arbejder tæt sammen med nogle af landets førende leverandører af vinduer & døre – Se mere her

Outline

 

content-horizontcontent-basixBasix

Vinduer og døre i Basix er fremstillet af fingersamlede elementer. Knaster, revner, harpiks-lommer, m.v. er skåret fra vinduerne, så der kun er små og få knaster på synlige overflader.Fingersamlingerne har en brudstyrke der er 1,8 gange fyrretræets naturlige, så den avancerede metode sikrer formstabile og homogene vinduer.Rigtigt behandlet passer egenskaberne ved fyr fint til vores klima og giver dig rigtige danske vinduer.Horizont
Den store fordel ved vinduer der kombinerer aluminimum og træ er, at man indvendig får den æstetisk smukke konstruktion i træ, og udvendigt får en overflade som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Vinduer i træ / alu er et særligt godt valg ved nybyggeri og renovering, hvor tid og omkostninger til vedligeholdelse ønskes holdt på et minimum.

Om Outline

Hos Outline sælger vi udelukkende efter ordre – altså brugernes specifikke ønsker og behov. Vore vinduer og døre er skabt ud fra den danske tradition hvor design, kvalitet og funktion går op i en højere enhed. Hver del skal være i top – intet mindre.

 

Vi samarbejde med Outline vinduer

Skal vi hjælpe dig? 

Firmaadresse

Gl. Odensevej 31
5591, Gelsted

Telefon